Nyborg den 1. maj 2004

Firma Nn.

 

Uopfordret ansøgning

 

Hermed fremsender jeg uopfordret denne jobansøgning i anledning af at jeg blev udlært som klejnsmed den 3. november 2001!

 

Jeg kan oplyse om mig selv at jeg er 41 år og har gennemført en uddannelse som klejnsmed på Svendborg Tekniske Skole fra 4. maj 1998 til den 3. november 2001. Før det har jeg arbejdet som ufaglært blandt andet som jernbanearbejder og på en genbrugsstation.

 

Jeg tog i sin tid beslutningen om at jeg ville uddanne mig indenfor jern og metal da det har min interesse. Jeg kan i den forbindelse nævne at jeg i løbet af min læretid har arbejdet en del med CNC i forbindelse med skæring og kantbukning, da computere har min interesse. Indenfor computere har jeg arbejdet med AutoCad, Paint Shop Pro og flere Microsoft Office-programmer som for eksempel Access, Excel, Word, FrontPage og PowerPoint til såvel arbejdsbrug som fritidsbrug. 

 

Jeg søger et job i Deres virksomhed, fordi det ville være et sted hvor jeg kan videreudvikle mine faglige kvalifikationer.

 

Jeg er interesseret i alt arbejde indenfor det fag jeg har valgt og er indstillet på at lære noget nyt.

 

Som det fremgår af min adresse bor jeg i Nyborg, men det mener jeg ikke vil være til hinder for at jeg kan passe et arbejde i Deres virksomhed. På længere sigt vil jeg være indstillet på at skifte bopæl.

 

Jeg håber min ansøgning har Deres interesse og at jeg kan komme til en uforpligtende samtale.

   

Med venlig hilsen

 

Tommy Rolf Nielsen Martens

Møllerparken 31

5800  Nyborg

E-mail : trnng@trnng.dk

Web: http://www.trnng.dk

 

Vedlagte bilag:  Dataliste