Snave World

Main Index | Index | DSB | Scandlines | Sonofon | Webmaster

Polle og de andre fra Snave

Snave som er den landsby hvorfra Polle´s univers udgår, ligger i Haarby Kommune på Vestfyn. Tilgrænsende kommuner er Assens, Broby, Faaborg og Glamsbjerg. Bodegaen "Giraffen" på hovedgaden i Haarby spiller også en væsentlig rolle i reklamerne.

Personerne (en kort præsentation)

Polle (Jens Andersen): Det er personen det hele drejer sig om, som har svært ved at lære at betjene en mobiltelefon (mobilos), men efterhånden lykkes det. Det er også ham som sender en gruppe-SMS til gutterne da der er sild på grillen i solariet på hovedstrøget i Haarby. Det er også Polle som er den lykkelige indehaver af en rød Puch Maxi med en grøn kasse bagpå

Heino (Per Otto Bersang Rasmussen) : Det er nok den største person i filmene, som er indehaver af firmaet "Snave Slam" (der er penge i lortet), der på en herlig barsk måde kan sætte Polle på plads (når han ik´ ka´ hit´ u´ a´ det), ved at tildele ham en morgensherifstjerne. På et tidspunkt får han sat et par københavnske skiltetyve på plads, da de vil stjæle et Snave-byskilt. 

Jøgge (Henrik Bachman): Det er den ene af medarbejderne i "Snave Slam", nemlig ham der kalder Polle for "Snave-Tossen" og når han griner grynter han som en gris. Desuden spørger han Randi om han skal holde hendes bryster fordi han synes hun ser træt ud. Generelt er Jøgge meget glad for kvinder - jo større fortrin - jo bedre. 

Knasti (Lars Ditlev Johansen): Det er den anden af medarbejderne i "Snave Slam" som ikke gør stor væsen ud af sig og er glad for "Scorpions" store hit "Wind of change", men får ikke Harske Hubbi til at spille den for han ser ikke ud som en bonderøv. Det er efter sigende Knasti som har tunet Polles Puch Maxi så den kan klare 120 km i timen.